Difference between revisions of "Στρώματα Ύπνου Τιμές Για τον σύγχρονο."

From DinoWiki by Dino-Club.com
Jump to: navigation, search
(Created page with "Αφρολέξ Με Το Μέτρο<br><br>Οι άνθρωποι οι οποίοι αποτελούν τον κοινωνικό μας περίγυρο, φίλοι, ερωτι...")
 
(No difference)

Latest revision as of 19:16, 16 January 2020

Αφρολέξ Με Το Μέτρο

Οι άνθρωποι οι οποίοι αποτελούν τον κοινωνικό μας περίγυρο, φίλοι, ερωτικοί σύντροφοι, συγγενείς κτλ., είναι εκείνοι οι οποίοι άλλοτε μας εμπνέουν, μας θεραπεύουν, μας στηρίζουν, μας… αγαπούν και άλλοτε μας σύρουν στον πάτο του πηγαδιού της δικής τους ζωής. ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΔΗΜΩΝ - ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ 1500+ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 12.000 ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

Το μόνο που ενδιαφέρει την διοίκηση του σωματείου είναι το πώς θα έχουν την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου, μέσα από την τρομοκράτηση των εργαζομένων, πως θα κρατούν τον εργαζόμενο αλυσοδεμένο, με την μοιρολατρία και την απαξίωση κάθε συλλογικού οργάνου όπως είναι η Γενική Συνέλευση.

Η αποφράδα ημέρα της 31 Ιανουαρίου 1996 πρέπει να μας προβληματίζει και να μας διδάσκει την ανεπάρκεια πολιτικών διαδικασιών και ενεργειών που προσέβαλαν την εθνική μας περηφάνια και στέρησαν τη ζωή σε τρεις Έλληνες Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.

Εκείνοι όμως πρέπει να συνεργασθούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ένα πλάνο δράσης το οποίο από κοινού με τους δήμους και με την πολιτεία θα υλοποιηθεί ώστε τα αποτελέσματα να είναι πιο άμεσα και γρήγορα σε μια εποχή που σίγουρα «Η ισχύς εν τη ενώσει» αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Το Γενικό Συμβούλιο διαπίστωσε επίσης ότι συνεχίζεται για περισσότερο από ένα χρόνο η πολιτική επιστράτευση των Ελλήνων ναυτεργατών -την τελευταία οκταετία έχουν επιστρατευτεί τρεις φορές (2002, 2006 και 2010)- η οποία μάλιστα επεβλήθη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για δεύτερη φορά στην πολιτική ιστορία διακυβέρνησης της χώρας καταφεύγοντας στο «κατάπτυστο, επαίσχυντο και αντιεργατικό μέτρο της πολιτικής κινητοποίησης και επίταξης προσωπικών υπηρεσιών ναυτικών».

Κλείνοντας, επειδή προσπάθησες φίλε Theo πάλι χωρίς τεκμηρίωση αλλά με δικές σου σκέψεις να αμφισβητήσεις τα πάντα, δίνω ένα ακόμα σημαντικό απόσπασμα από τον Σουμελίδη, ο οποίος μάλιστα, κατανοεί και γράφει ότι το «Έλλενοι» δεν αποτελεί πάντα όνομα εθνικό, αλλά ανάλογα με τα συμφραζόμενα αποτελεί και δηλωτικό ανδρείας και ηρωϊσμού.

If you have any issues concerning the place and how to use Marketstrom.Gr μεταλλικα κρεβατια, you can contact us at our web site. Αν ο αγρότης είναι εγκαταστημένος σε χωριστό κομμάτι γης και ιδιοποιείται το παραπανίσιο σιτάρι, δηλαδή το σιτάρι που δεν του χρειάζεται ούτε για τον εαυτό του, ούτε για τα ζώα του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μένουν χωρίς σιτάρι, τότε ο αγρότης μετατρέπεται πια σε εκμεταλλευτή.

Η μεγάλη μας διαφορά όμως (χαώδης θα έλεγα) στην πολιτική θεώρηση, είναι ότι εγώ δεν περιμένω από κανένα Τσίπρα ή άλλο «ηγέτη» να αλλάξει κάτι επί της ουσίας στο παγκοσμιοποιημένο οικονομικό σύστημα, τα ίδια αφεντικά εξυπηρετεί όπως και οι υπόλοιποι «ηγέτες».

Το πρόβλημα δεν είναι ότι βγαίνεις στην αγορά εργασίας στα 30, αλλά το ότι βγαίνεις στην αγορά εργασίας στα 30 χωρίς κανένα ουσιαστικό εργασιακό εφόδιο, αφού στην Ελλάδα η ζήτηση είναι για ανειδίκευτη ή χαμηλής ειδίκευσης εργασία και όχι για υψηλής ειδίκευσης εργασία - εξού και το συγκλονιστικό "το fifty six% των νέων ηλικίας 18 έως 30 ετών που εργάζονται αμείβονται με λιγότερα από seven-hundred ευρώ τον μήνα".

Το θέμα βέβαια της ανοιχτής δημοκρατίας και της πολιτικής των ανοιχτών οριζόντων είναι θέμα άλλης συζήτησης, απλά σήμερα δίνεται η δυνατότητα επισήμανσης αυτής της παλαιοκομματικής πρακτικής, που μας γυρίζει αναπότρεπτα πολλές φορές στο παρωχημένο παρελθόν.

Από τον Δωρόθεο Τσάκο έλκουν τις χειροτονίες τους δύο σύνοδοι ΓΟΧ, η μία με Αρχιεπίσκοπο τον επίσης καθηρημένο από το νέο ημερολόγιο (μητρόπολης Κυθήρων) Σεραφείμ Μίχα (εκοιμήθη το 2014), στη θέση του οποίου εξελέγη ο Παρθένιος Βεζυρέας (φωτό 7), και η άλλη με Αρχιεπίσκοπο τον Νικηφόρο (φωτό eight), με τον τίτλο «Κανονικός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος των Παλαιοεορτολογιτών».

4, 7γ κλπ: Ο υποφαινόμενος Ελληνόφωνος (πρέπει να προσέχω γιατί έτσι βρήκε το μπελά του και ο Θεσσαλονικιός συνάδελφος Γιάννης Κωνσταντίνου που είπε σε μία εκδήλωση ότι είναι «Ελληνόφωνος δικηγόρος» και του το κρατάνε έκτοτε διάφοροι «εθνικιστές») δεν έχει καμία δυσκολία να προφέρει τα «Βρμπάσκα» κλπ γιατί κατάγεται από μία πόλη που έχει συνοικία Σκρκα (ο τόνος στο… ρ) και όπου το ζιζάνιο, ο αεικίνητος άνθρωπος, ονομάζεται «ζκακας» (ο τόνος στο πρώτο κ). Οπότε, κύριοι, converse for yourselves.